Втрачене покоління

Втрачене покоління

Звідки у диявола стільки знання, того, що потрібно цьому поколінню?


Чому демони і біси так досягають успіху? І чому церква так відстає?

У мене особисто з'явилося це питання, я хотів про це знати, тому що я точно розумів, що тут щось не те, у сатани є звідкись інформація і одкровення, того, що повинно відбуватися саме зараз. Чому дух цього світу попереду і переважає, таке враження, що церква десь на п'ятдесят років відстала від життя.

І тут Дух Святий почав говорити в моє серце:
Сатана не може знати нічого наперед, пророцтво сховане від нього, допоки не буде вивільнено Божим Духом, через пророків в атмосферу до церкви Христа. Але релігійна церква завжди гнала справжніх пророків і тому завжди була позбавлена духовного зору, саме це сатані і потрібно.

Сатана має унікальний рід демонічних військ, які відслідковують одкровення, пророцтва, слова знання майбутнього і якщо церква не приймає цього слова, то все це викрадається, бо диявол знає, що Божі пророки говорять правду.

Зауважте, що сила в знанні того, що має прийти на цю землю і якщо церква не хоче це знати, то це знання буде використано духами темряви.

Після того як пророцтво не було взято церквою, його беруть духи, що оперують у другому небі, змінюють, збочують і оскверняють, потім починають впроваджувати його в це покоління, за допомогою кінофільмів, різної продукції, нового типу наркотиків, нового типу мистецтва, музики тощо.

Церковні лідери за своєю дурістю намагаються протистояти всьому цьому, але не можуть і зазнають краху, тому, що це покоління приготоване Богом рухатися в надприродному і в цих одкровеннях. І якщо церква в цьому не рухається, то цьому поколінню дух світу, запропонує свій варіант надприродного і хоче церкву і її лідери чути це чи ні, вони вже втратили це покоління.

Проблема не в тому, що ці одкровення вкрадені сатаною, а в тому, що від цих одкровень зреклася церква.

Унікально те, що наше покоління повністю готове прийняти ці духовні одкровення, тому що Дух Божий приготував саме це покоління, саме для цих одкровень.

Ви повинні всі зрозуміти, що слово, вивільнене від Духа Бога це жива матерія, яка призначена для творіння, яка якщо не буде використана церквою, то це одкровення буде захоплено духами темряви, потім воно буде збочене, понівечене і піднесене цьому поколінню в абсолютно іншому світлі.

Багато років тому Бог через пророків своїх говорив, що буде музика, яка змінить життя, з першого разу вгадайте, чия музика зараз змінює життя? Точно не церковна.

Подивіться на передачі, битва екстрасенсів, відьми, що рухаються в серйозних духовних речах, мають свої програми, чревомовники, ворожки і ворожі, вільно і відкрито є свого бога, а церква в цей час співає, готується до вознесіння і проводить КВНи і навідріз зрікається торкатися надприродного

Просто насолоджуєшся, коли перечитуєш старий заповіт і що відбувалося з Божими пророками.

Пригадайте Мойсея, як тільки він послухав Бога і кинув свій жезл, який перетворився на змія, те саме повторили чаклуни. Усе, що Сатана може красти об "явлення та Божі ідеї.

Я помітив серйозну проблему в християнстві, коли Бог, через своїх пророків, вивільняє слово в майбутнє покоління, якщо церква не хапається за це слово і не починає рухатися в цьому, то дуже скоро, ці ж одкровення ми побачимо, створеним духом цього світу.

Поспостерігайте за цим поколінням, вони заповнюють себе не гріхом, а саме тим, що їм не вистачає, і якщо вони цього не знаходять в церкві, то диявол це із задоволенням надає їм на тарілочці, з усіма наслідками, що випливають з цього.

Чому в наш час винаходяться ігри, які позбавляють людину реальності і вводять їх в іншу реальність, позбавляючи їх справжнього життя? Музика, яка вводить тебе в наркотичний транс. Фільми, які практично повністю пішли від реального простого життя, практично більшість фільмів, перейшли на духовний надприродний формат, і якщо у фільмах немає чогось надприродного, то на них ніхто навіть ходити не хоче.

І в усьому цьому релігійна, безсила і безпорадна церква, яка не може сама собі допомогти, звинувачує це покоління і кричить, ви йдете в пекло! Церква наших днів абсолютно не розуміє всієї серйозності назрілої ситуації і не розуміючи того, що церква вже повинна бути абсолютно на іншому рівні, щоб заповнити голод і спрагу цього покоління, інакше вона взагалі втратить все.

Чому традиційна церква зрікається пророків останнього часу і їхніх одкровень про майбутнє? Тому що вона в страху, перед чимось новим і великим, в страху перед надприродним, вона не хоче втрачати свій комфорт і затишок і тому дух цього світу оперує у одкровеннях, в яких повинна оперувати церква Христа.

Не це покоління має змінитися, щоб церква їх впустила, зрозуміла і прийняла, а церква повинна повністю змінитися і трансформуватися, і явити свого Бога Живим і Реальним, щоб це покоління, могло повернутися до Живого Бога.

Ще не піднімалося покоління, після першоапостольської церкви, яке буде рухатися миттєво в тому, що говорить Дух Бога.

Повинні піднятися особи, яких буде боятися, не тільки духовна, але навіть земна влада?

Церква останнього часу повинна навчитися чути і бачити Дух Бога і те, що Він говорить до них. Коли прийшов Христос на цю землю, це було щось настільки нове, що ніхто не мав реальної відповіді, що відбувалося, його маси любили, деякі заздрили, а деякі хотіли знищити, саме такі особистості повинні піднятися останнім часом.

Мене слухають багато лідерів і пасторів, так от дорогі, киньте все, поставте свої громади на коліна і орите, моліться і постіться до свого Бога, щоб бачити і чути, що Бог приготував для покоління останнього часу.

(Діяння 13:22) А коли відсторонив його, то поставив над ними царем Давида, про якого Він свідчив: «Давид, син Єссея, прийшовся Мені по серцю, і він виконає все, що Я велю йому». (WBTC)

Богові не потрібні твої плани, ідеї та мрії, йому потрібні твої очі, вуха і серце здатне виконати всі наміри Бога.