Вияв Божої любові. Навіщо нам потрібно сумління???

Вияв Божої любові. Навіщо нам потрібно сумління???

Спочатку Господь спілкується з нами пошепки любові, спонукуючи дарувати любов, турботу і підтримку нашій родині, друзям і взагалі оточенню. Коли ми перестаємо чути шепіт любові, Бог виявляє себе як внутрішній голос - любляче сумління, яке підказує нам, як правильно діяти в різних життєвих ситуаціях.


Але буває і так, що в гонитві за матеріальними задоволеннями ми настільки черствіємо, що не хочемо вже й сумління своє слухати, і тоді Творець намагається достукатися до наших серців через різні проблеми і страждання, що звалюються на наші голови.

Бог завжди любить нас і завжди готовий допомогти нам, якщо ми звернемося до нього щиро. У Його плани не входить залишити нас навіки в світі матерії, в цій обителі страждань. Кожна душа рано чи пізно, переситившись життям у жорстокому матеріальному світі, починає ставити правильні запитання - і отримує на них відповіді. До кожної людини Господь знаходить свій підхід.

Це можуть бути різні філософії, релігії, духовні практики, але завжди знайдеться той шлях, який підходить кожній конкретній людині в кожен конкретний момент її життєвого шляху.

У книжці «Голос люблячого сумління», де викладена розмова душі з Богом, Творець говорить, що завжди прийде на допомогу людині, яка закликає Його. Але божественна допомога проявляється по-різному, і це залежить від того, як людина звертається до Нього. Звичайно, Бог один, але у нього є безліч різних імен, форм, аватар, ігор, аспектів і атрибутів, які Він використовує в тому чи іншому випадку.

У наш час стає все більше людей, які вступають в контакт з Вищими Силами в різних їх проявах. І після книг Волша з гучною назвою «бесіди з Богом» з'являється інша, не менш цікава література, як, наприклад онлайн-книга «Люблячий голос совісті», яка не тільки допомагає зрозуміти важливі в житті речі, але і показує, що насправді немає ніяких протиріч між різними релігіями і філософіями.

Потрібно сказати, що нова книга спочатку не планувалася до видання, а вже тим більше для широкого кола читачів, тому у вихідному тексті зустрічаються терміни з індуїзму та інших релігій, яким не дається пояснень.

Але оскільки матеріалу у вигляді запитань душі і відповідей Бога накопичилося досить багато, і вони виявилися дуже важливими, книга була видана в електронному вигляді. А щоб вирішити проблему непроясненої термінології, її доповнили почесним поясненням термінів.


Читаючи ці божественні діалоги, ми починаємо розуміти і навіть відчувати любов Бога, яка проявляє себе по-різному, змінюючи наше сприйняття світу, умонастроювання, емоційний і психічний стан, і взагалі - змінюючи наше життя в кращу сторону.

Автор книжки говорить, що кожна людина може спілкуватися з люблячим Богом, слухаючи свій внутрішній голос сумління, якщо тільки захоче цього. А коли ми духовно ростемо, то починаємо розрізняти й шепіт любові - найвищий божественний вияв.

Але не будемо забігати наперед, давайте краще зануримося в ці неймовірні Божественні одкровення і подивимося, що буде відбуватися в міру їх читання. Кожен, хто читає цю книгу та іншу подібну літературу, отримує колосальне духовне благо, яке просто неможливо оцінити нашим матеріальним розумом.