Справжня місія і життя Ісуса Христа

Справжня місія і життя Ісуса Христа

Не ганебне зачаття полягало в тому, що в Дух Ісуса як представника людини із Сонячної системи вмістив і висловив фізично собою фрагмент Духа високої істоти Владики Ієрархії 5 раси Христа, щоб виконати свою місію. Ще він вмістив частину Духа Отця Сонячного тієї Сонячної системи, з якої його Дух прийшов у втілення. Ісус виявив собою фізично 3 варіанти Духа. Цим він здавався, і його сприймали люди як Сина Божого. Марію мати Ісуса виховували в спеціальних умовах вона як мати повинна була прийняти Дух дуже високо підготовленого учня з Сонячної системи. І щоб народити такий Дух жінка мала бути підготовленою як фізіологічно так і Духовно. Високий Дух притягує тільки підготовлене тіло. Марію довго готували і навчали в спеціальній школі, і Йосип, отець Ісуса, теж мав високу учнівську підготовку і не був простим теслею, як про це пишеться в Біблії.


Життя Ісуса Христа.

Коли Ісус підріс, він здобув освіту і став реалізовуватися своїми присвяченнями його вели по життю голова Ієрархії і Отець Сонячний, щоб він виконав свою місію і завдання. Ісус прийшов вже з присвяченням Сонячним Адепт, наступне присвячення він запрацював як Учитель за час свого життя виконавши свою місію доручену йому Батьком Сонячним. Що дозволило йому увійти одним із семи Вчителів Променів всієї Ієрархії планети. До 33 років він готував себе до цього виконання. Ісус був царського роду і крові. У 12 років він читав проповіді Фарисеям і шанували його і поважали в цьому віці. Явно це була людина знатного роду, що несе собою щось дуже важливе і цим явно виділялася серед людей того часу. Ісус дійшов до виконання своєї місії, коли Отець Сонячний і голова Єрархії Планети доручили йому стяжати собою нові можливості людські для всього людства тієї епохи. А це Душу і далі Чашу Ментальну, яка називається Чаша Грааля. І щоб його тіло змогло прийняти концентрований Дух він займався різними практиками. Розвивав і відбудовував себе за багатьма напрямками вдосконалення як фізичного тіла так і тонкого світу. Цим він накопичував Волю не планетарну, а вищу. Воля накопичується дією. Характер цих дій повинен бути глибоким, мудрим, цілеспрямованим на стяжання Душі і Чаші Грааля, що таке Душа людини нової епохи. І така високорозвинена людина ні як не могла вписатися в те суспільство людей. Зовнішні умови, які розгорталися навколо Ісуса це наслідок тих внутрішніх еманацій (випромінювань), які він розгортав і висловлював собою несучи іншим людям, пробуджуючи їх на усвідомлення нової Волі Отця. Ісус прийшовши на початку 5 раси вчив людей приймати цю Волю як закони для життя у вигляді 10-ти заповідей Ісуса Христа.

Ісус сказав: «Не моя Воля, а твоя Отче». Він міг би вільно уникнути розп'яття, але коли він приймав Волю Отця в Гефсиманському саду в якийсь момент Ісус смикнувся тілом, злякався, засумнівався по людськи і сказав таку фразу:

39. І, відійшовши трохи, впав на обличчі Своє, молився і

говорив: Отче Мій! якщо можливо, хай мине Мене
чаша сія; втім не як Я хочу, але як Ти.

Для того, щоб тіло його прийняло і витримало у відповідальний момент входження Душі і Чаші. Грубо кажучи тіло його необхідно було прибити цвяхами. Але увійшовши у прийняття дуже глибокої Волі Отця, зміг взяти вогонь Батька на пряму який сформував у ньому Чашу Грааля. Це потужний фізично-тілесний вплив входження вогню в тіло на зорі і початку п'ятої раси.

Перший проходить у щось нове він завжди відчуває великі труднощі, складності, ніж ті, що йдуть за ним. Тут спрацьовує закон «Якщо зміг взяв один чоловік, то це дано всім». У той час ніхто з людей не мав Душі і Чаші. Душа, входячи в тіло Ісуса Христа зафіксувалася в області грудей, потім за Душею входила через голову Чаша під час розп'яття і також зафіксувалася в грудях. Ці події описано в книзі Фалес Аргівянин. Містерія Христа. Ісус по своїй підготовці володів світом фізичним, світом тонким і світом вогняним він накопичив Дух, Світло, Енергію і навіть вогонь в нутрії Чаші Грааля.

Чаша Грааля допомагає людині синтезувати свою думку, немає чаші людина свою думку не виробляє, немає середовища для цього, а середовище має бути вогняним. І як наслідок цього він мав унікальні здібності. Фактично Ісус Христос не помер на хресті, а він увійшов у певний стан (цим займаються йоги в Індії, а він там був). Про це можна прочитати в книзі Елізабет Клер Профет «Загублені роки Ісуса». Це є підтвердженням 17-річної подорожі Ісуса по Сходу Його зняли з хреста і завернули в плащаницю. По закінченню 2-3 днів він відновився і за цей час у нього сформувалося нове тонке тіло і він цим тілом пройшов через плащаницю залишивши світловий відбиток тонкого тіла Христа як його вигляд і лик. Походження його лик йде зі світла тонкого світу п'ятої раси, а не з фізичного світу. Від його тіла йшло сильне випромінювання і сяйво світла, воно було настільки потужним, що жінкам, які його зустріли на виході з печери він сказав «Не торкайтеся до мене» бо вони могли обпектися вищою новою матеріальністю, ніж була у цих жінок. Душею і Чашею він вивів людей на справжній п'яти расовий стандарт Отця. Апостоли записували зі слів Ісуса його висловлювання і такі слова як:

«Злася з Отцем Небесним усім Серцем, Душею, своїм Розумінням»

Ці слова говорять нам про трійкову будову людини, яка має бути у справжньої людини 5 раси. Ісус Христос після повного відновлення пішов жити в район Пакистану, Індії під іншим ім "ям і статусом. Ісус, виконавши свою місію, дав поштовх і початок розвитку п "яти расових людей.

Висновок розп "яття Ісуса Христа як страта з муками, страждання і втрати, якщо дивитися на це зовні. Більш глибокий сенс полягає в тому, що людина може змінитися і змінитися входячи в нове без мук, страждань, без болю, без втрат, без смерті. Шлях Христа - це не прийти на хрест і розіп'яти себе, а сенс ПЕРЕТВОРИТИСЯ І ЗМІНИТЬСЯ. Преображення сучасним цивілізаційним способом це є Шлях Христа для кожного хто став на його шлях. Подолання старого і входження в нове.

Щоб увійти в нове потрібно змінитися.

Що означає змінитися?

Необхідно звільнитися від старих прив'язок, звичок, подивитися по іншому на своє життя, переосмислити її і побачити, що Батько дає нам більше ніж ми ви приймаємо. Долаючи старі звички можна увійти в нові можливості, але нові можливості будуть виходити зі старих талантів.

Відмовитися - це означає позбудеться. Переглянути іншими сенсами, підходами треба перестати діяти за старим, але включиться в новий шлях і в цьому у багатьох настає складність. Коли ми не приймаємо нові умови, можливості ми як би випадаємо з Батька відчужуємося від нього і ми йдемо своїм шляхом як можемо, але без Батька. Всіх людей веде і розвиває Батько і Владики Ієрархії, через фіксацію вогню в точці Хум в центрі грудей ми вчимося проживати вогонь в новій епохи 6 раси.

Ту офіційно визнану історію життя Ісуса Христа, яку ми всі з вами знаємо це не та історія, яка була насправді. Докази цього записані як записи в інформаційному полі планети, що несуть справжні події і факти того, що відбувається в той час. І вони не залежать від того, що людство про це пише в книгах. Місце розп "яття Ісуса Христа було не там, де зараз це показується. Це вимушений захід святе місце не можна половництвом затоптувати. Різні трактування і переклади текстів поступово спотворили цей історичний факт. Наші вчені та історики поступово приходять до цього висновку про це можна подивитися у фільмі Забутий Єрусалим із серії фільмів Нова Хронологія Містифікація Це говорять і підтверджують Владики Ієрархії.