Що значить Розарій. Рекомендації для читання Розарія

Що значить Розарій. Рекомендації для читання Розарія

Розарій - це один з найнамощніших духовних інструментів в даний час для вирішення будь-яких особистих і планетарних проблем і питань.

Читання розаріїв приносить користь вам і це приносить користь планеті. Даючи розарії, ви закликаєте духовну енергію, або світло, яке стримується через вашу свідомість, коли ви вимовляєте слова Розарія. Енергія спрямовується на особливі стани - у вашу свідомість, у вашу життєву ситуацію, у колективну свідомість і світову проблеми - де вона починає знищувати все, що протистоїть прояву найвищого потенціалу кожної ситуації. Це простіше зрозуміти, коли ви усвідомлюєте, що наукою доведено, що все складається з енергії. Таким чином, будь-яка ситуація може бути зрозуміла з точки зору енергії, і чим нижче вібрації енергії, тим гірше наслідки.

Вам просто потрібно спробувати використовувати розарії - протягом деякого часу - щоб визначити, чи допомагають вони вам. Доказ дієвості розаріїв може бути отримано їх практичним використанням.

Головним при читанні Розаріїв, як і будь-яких молитов, є наша повна відданість Волі Бога, досягнення того молитовного стану свідомості, яке дозволяє забути про себе, розчинитися в Богові. Якщо православні молитви Отче наш і Богородиця заважають вашій свідомості зосередитися на Бозі, використовуйте той варіант цих молитов, який найбільш прийнятний для вашої свідомості.

Практичні аспекти використання розарію

Давати розарій зовсім не складно. Ви просто читаєте його вголос. Ви можете читати розарій прямо з екрану свого комп'ютера, але більшість воліє роздрукувати розарій.

Де давати розарій?

Ви можете читати його де завгодно, але більшість людей воліють сидіти в усамітненій, тихій кімнаті, де вас ніхто не потривожить хоча б протягом 20 хвилин або того проміжку часу, який необхідний для читання повного розарію (ви можете читати частину розарію, якщо у вас немає часу для читання повного).

Ви можете сидіти перед комп'ютером і читати розарій, але більшість людей воліють сидіти на чомусь більш зручному. Сидіти слід прямо, але в зручній позі. Це покращує перебіг енергій.

Чи можна читати розарій в автомобілі? Звичайно, але для нагальної безпеки, вам краще читати його напам'ять або разом з аудіозаписом, навіть якщо ви не знаєте весь розарій, просто повторювати «» Богородицю «» і отримати прекрасний результат.


Коли читати розарій?

Ви можете читати розарій у будь-який час. Деякі люблять давати розарій вранці, тому що ефект від його використання триває весь день і часто робить його легше. Це особливо стосується розаріїв, які закликають духовний захист, таких як Розарій Архангела Михаїла або Розарій Щоденного Росту.

Так як же насправді читати розарій?

Все, що вам дійсно потрібно знати, це те, що всі розарії складаються з поєднання особливих і основних - або повторюваних - тверджень. Особливі твердження описують певні стани, над якими працює розарій. Основні твердження повторюються або після, або перед особливими твердженнями.

Щоб дати розарій, просто починайте читати з початку. Розарій завжди починається з наступних слів:

В ім'я безумовної любові Отця, Сина, Святого Духа і Чудотворної Матері, Амінь.

(Особиста молитва)

Деякі люди воліють здійснювати хресний знак при читанні тексту, але це не обов'язково.

У цьому місці ви можете дати - коротку або довгу, залежно від того, що ви волієте, - молитву або заклик для присвячення розарію певної мети. Наприклад, якщо ви маєте справу з певною проблемою, яку ви хотіли б бачити вирішеною, детально опишіть ситуацію і попросіть про її рішення. Не забудьте попросити про найбільш сприятливий можливий результат, який ми не завжди можемо побачити зовнішньою свідомістю. Тому ви можете сказати: "" В ім "я Христа, я прошу про"... ". Або ви можете завершити молитву словами: "Згідно з найвищим видінням Христа, нехай здійсниться" ". Або "Згідно з Божою волею, нехай здійсниться" ".


Потім ви можете перейти до читання наступного твердження. Після нього йдуть окремі розділи розарію, а більшість розаріїв складається з чотирьох основних розділів. Ви читаєте заголовок розділу (якщо він є). Після цього ви бачите або особливе, або основне твердження, таке як «» Богородиця «». Ось, наприклад, перший розділ Чудотворного Розарія:

Богородиця:

Богородиця Діва, радійте

єдина з Благістю Марія,

Господь з нами через тебе.

Благословенні ми твоєю Чудовою Милістю


І любов "ю Сина свого, Ісуса.

Пресвята Марія, Мати Чудес,

Ми відрікаємося від страхів, тепер і назавжди.

Ми приймаємо Божу безумовну любов,

І Чудо Царства на Землі. (лише один раз)


Твердження Внутрішнього Христа:

В ім'я Ісуса Христа, я закликаю кохану Марію, Матір Чудес. Навчи мене диву зберігати непорочне поняття для себе, всього життя і для Землі. Навчи мене диву повної самовіддачі Богові, щоб з самої глибини моєї душі я теж міг сказати: «О Боже, нехай буде мені з волі Твоєї».

Богородиця... *

Відтепер я віддаю все, що стоїть на шляху прояву дива Бога в моєму житті. О Боже, я віддаю Тобі себе цілком. О Боже, я не приховую від Тебе нічого. О Боже, я віддаю Тобі все моє.

Богородиця... *

* Там, де вказано «» Богородиця «...», ви повністю читаєте молитву «» Богородиця «». Саме це повторення надає розарію ритму і робить його таким потужним ритуалом.

Розарій завжди закінчується опечатуванням, і дуже важливо дати його, навіть якщо ви читаєте тільки частину розарію.