Чи Ісус Христос був Індрою?

Чи Ісус Христос був Індрою?

Вигляд Ісуса Христа зображено на Туринській плащаниці - шматку тканини, яким було обернуто тіло після того, як його зняли з розп'яття. Зовсім недавно експерти Інституту криміналістики ФСБ РФ і вчені з Оксфордського університету у Великобританії встановили, що вік плащаниці становить близько 2000 років. Тим самим були зняті останні питання щодо ідентифікації особи Христа.


Багато авторитетних фахівців вважають, що саме його лик відбила Туринська плащаниця. І, цілком ймовірно, що він представляє портрет тих, хто жив на Землі задовго до появи християнства білих богів світлого дня (надалі став сонячними богами) адітьїв: їх символами був хрест і птах. Можливо, портрет Ісуса Христа є портретом провідника адітьїв Індри, головного бога олімпійців Зевса та інших богів далекого минулого. Хоча, навряд чи можна точно сказати, чи був Христос земним втіленням всіх цих богів і одночасно кожним з них, чи він був одним із сонячних богів, якими були адітьї?

Чи в точності земна зовнішність Ісуса Христа відповідала обличчю адітів? Судячи з наведених описів у стародавніх книгах, так, приблизно відповідала (адітьї були світлошкірими, рижеволосими і бородатими). Хоча адітьї, напевно все-таки, були трохи вище зростом. Але боги були безсмертними, вони ніколи не старіли, а Ісус мав тіло людини, яке піддається росту і старінню. Тому говорити про точні аналогії некоректно, не бачачи оригіналу.

На основі аналізів «Євангелія від Матфея», «Євангелія від Луки», «Євангелія від Івана» та інших текстів Нового Завіту можна дійти висновку, що після свого воскресіння Ісус Христос сильно змінився. По-перше, залишаючись протягом 40 днів на землі, він лише тричі показувався Марії Магдалині, Іоанні та Марії, матері Якова, одинадцяти Апостолам і Фомі і ще двом вірянам і то був з ними недовго. Де він перебував весь інший час, невідомо. Цілком ймовірно, що він вже мав тіло безсмертного бога і не міг залишатися на поверхні Землі тривалий час.

По-друге, Ісус Христос не був точною копією самого себе до розп'яття. Про це свідчать наступні фрагменти з «Євангелія від Матвія», «Євангелія від Луки» і «Євангелія від Івана»:

"Одинадцять учнів пішли в Галілею, на гору, куди наказав їм Ісус,

І побачивши Його поклонилися Йому, а інші засумнівалися ".

"І коли вони розмовляли і міркували між собою, і Сам Ісус, наблизившись, пішов з ними.

Але очі їх були втримані, так що вони не впізнали Його.

Він же сказав їм: про що це ви, йдучи, міркуєте між собою, і чому ви сумні?

Один з них, ім'ям Клеопа, сказав Йому у відповідь: невже Ти один з тих, хто прийшов до Єрусалима, не знаєш про те, що сталося в ньому в ці дні?...

І коли Він з ними лежав, то, взявши хліб, поблагословив, переломив і подав їм ".

"Коли вже прийшов ранок, Ісус стояв на березі, але учні не знали, що це Ісус...

Коли ж вийшли на землю, бачать розкладений вогонь і на ньому лежачу рибу і хліб...

Ісус приходить, бере хліб і дає їм, а також рибу ".

Про те, що зовнішність Христа стала іншою, свідчить приведений кожного разу Ісусом доказ того, хто він насправді був. При цьому, він не був духом, як вважають деякі дослідники. У тому ж «Євангелії від Луки» ясно сказано, що він був з плоті та крові і їв рибу та хліб.

"Коли вони говорили про це, Сам Ісус став посеред них і сказав їм: мир вам.

Вони, змутившись і злякавшись, подумали, що бачать духу.

Але Він сказав їм: що бентежите, і для чого такі думки входять у серця ваші?

Подивіться на руки Мої і на ноги Мої; це - Я Сам; осягніть Мене і розгляньте; бо дух плоті і кісток не має, як бачите у Мене.

І, сказавши це, показав їм руки і ноги.
Коли ж вони від радості ще не вірили і дивувалися, Він сказав їм: чи є у вас тут яка їжа?

Вони подали Йому частину печеної риби і стільникового меду.
І, взявши, їв перед ними ".
Приводимі прихильниками безтелесного існування Христа після його воскресіння аргументи, що він, як дух, міг вільно проходити крізь стіни і закриті двері ("Прийшов Ісус, коли двері були замкнені"), ставати невидимим ("Тоді відкрилися у них очі, і вони пізнали Його. Але Він став невидимим для них "), був невпізнаний своїми учнями і вознісся на небо, стикаються з не менш переконливими доводами, що безсмертні адітьї могли змінювати своє тіло, ставати невидимими, літати і підноситися. Вони мали масу інших здібностей, невластивих людям, за що і були зараховані до богів. Отже, під час вознесіння на небо Ісус Христос, швидше за все, дійсно мав безсмертне тіло з крові і плоті (а, можливо, він був доставлений туди на літальному апараті?).

Ще одним або двома адітьями, що спустилися на Землю одночасно з Христом, могли бути ангел або ангели (по різних Євангеліях), які сиділи біля його могили:

"І ось, стався землетрус: бо Ангел Господній, який зійшов з небес, приступивши відвалив камінь від дверей труни і сидів на ньому;

Вигляд його був як блискавка, і одяг його біла як сніг.

Залякаючи його, стерегучі прийшли в трепет і стали як мертві.

Ангел же, звернувши мову до жінок, сказав: не бійтеся, бо знаю, що ви шукаєте Ісуса розп'ятого;

Його тут немає: Він воскрес "....
"... раптом постали перед ними два чоловіки в одязі блискучих.

І коли вони були в страху і нахилили обличчя свої до землі, - сказали їм: що ви шукаєте живого між мертвими?

Його немає тут: Він воскрес "....
У цих фрагментах з «Євангелія від Матфея» і «Євангелія від Луки» ангел або ангели постають істотами з плоті і крові, хоча й незвичайної зовнішності і в незвичайних шатах. Пізніше він або вони, як Ісус Христос, возносяться на небо (за допомогою своїх йогічних здібностей або літальних апаратів). Землетрус, що стався при зішесті ангела на землю, цілком можна пояснити приземленням літального апарату богів, на якому було забрано тіло Христа.