Як зберегти сім "ю, якщо подружжя має різну віру

Як зберегти сім "ю, якщо подружжя має різну віру

Останнім часом почастішали випадки укладення шлюбів між людьми різної віри. Протягом декількох місяців у таких сім 'ях панує спокій і взаєморозуміння, і молодятам здається, що так буде завжди. На жаль, це не так.

Укладати або не укладати шлюб з іновірцем

Людям з різними віросповіданнями дуже складно бути разом, тому що різні погляди на релігію завжди будуть викликати в сім 'ї розбрати. У підсумку, така сім 'я розпадається, а діти, народжені в шлюбі між людьми різної віри, стають об' єктом судових розглядів. Виникає питання, чи можна зберегти такі сім 'ї? Якщо є справжнє почуття, таке, як "любов", сім 'ї іновірців зберегти цілком реально.

У першу чергу, до укладення шлюбу, люди повинні обговорити питання про те, що вони будуть поважати віросповідання один одного. Якщо ж (найчастіше це відбувається у мусульман) чоловік починає натякати або ж наполягати на тому, щоб його наречена, яка має іншу віру, прийняла віру нареченого, потрібно відверто поговорити. Спробуйте пояснити, що віра в Бога, як любляча мати, дається один раз на все життя.

Відмова від віри або прийняття іншої віри - це відмова від Бога, відмова від самого себе, як від особистості, відмова від своєї душі.

Також можна поставити запитання своєму нареченому про те, чи зможе він відмовитися від своєї віри і прийняти віру нареченої. Швидше за все, його відповідь буде негативною. Якщо ж наречений після такого одкровення нареченої все ж буде наполягати на своїй позиції, від укладення шлюбу з таким чоловіком потрібно відмовитися, тому що ніякої любові і поваги від такого представника сильної статі жінка бачити не буде. Швидше, навпаки, після укладення шлюбу, дружина може стати об 'єктом усіляких знущань (як моральних, так і фізичних).

Різне віросповідання - не перешкода сімейним стосункам

Якщо ж подружжя поважає одне одного, якщо в їхньому серці панує любов, якщо вони приймають один одного такими, які вони є, найчастіше проблем у таких сім 'ях з приводу віри не буває. У родині іновірців подружжю необхідно навчитися дарувати один одному всю свою любов, якій вчить віра. Таким людям потрібно в обов "язковому порядку вміти слухати і чути свого чоловіка або дружину.

Ні в якому разі, ні за яких обставин, не можна нав 'язувати одному з подружжя іншому своє віросповідання, тому що нічого доброго з цього не вийде.

Справжня любов здатна чинити чудеса. Вона має найбільшу силу, здатну заради улюбленого "річки повернути назад". Якщо ж у сім "ї панує справжня любов, яка дає Бог, що йде з самого серця - сім" я буде міцною, і подружжя ніколи не буде переконувати один одного у своїй правоті. Вони будуть шукати компроміс і йти на деякі поступки по відношенню до своєї половинки. Любов, дана Богом, здатна зберегти сім "ю!