Як вимкнути пароль під час входу до системи

Як вимкнути пароль під час входу до системи

При кожному завантаженні операційної системи з типовими параметрами вона пропонує вибір користувача і запитує введення пароля. Цього б не відбувалося, якби в ОС був зареєстрований тільки один обліковий запис, і їй не був би призначений пароль. Однак виконання цієї умови малоймовірне хоча б з тієї причини, що деякі програми створюють приховані облікові записи, без яких вони не можуть працювати. В ОС Windows передбачена можливість відключити запит пароля.

Інструкція

1. Авторизуйтеся в системі як користувач з обліковим записом, що має повні права адміністратора. Це необхідно, щоб операційна система дозволила вам доступ до зміни облікових записів користувачів.


2. Відкрийте діалогове вікно запуску програм. Щоб зробити це, розкрийте головне меню операційної системи, клацнувши кнопку "Пуск" або натиснувши клавішу WIN, а потім виберіть команду "Пуск". Ви можете скористатися тією ж метою, щоб натиснути комбінацію клавіш WIN + R.

3. Введіть команду з двох слів у поле вводу: control userpasswords2. Щоб не помилитися, можна скопіювати команду тут (CTRL + C) і вставити в діалогове вікно запуску (CTRL + V). Потім натисніть кнопку "OK" або натисніть клавішу Enter. Ця команда запускає компонент операційної системи, призначений для керування обліковими записами користувачів. Якщо ви використовуєте ОС Windows Vista або Windows 7, то для запуску цього компонента можна використовувати і команду netplwiz.

4. Виберіть обліковий запис користувача, для якого потрібно . Потім знайдіть розміщений вище список облікових записів чекбокс з написом "Вимагати введення імені користувача і пароля" - вам потрібно прибрати в ньому позначку.вимкнутизапит пароля

5. Натисніть кнопку "OK" і відкриє інструмент "Автоматичний вхід до системи". Якщо для користувача, обліковий запис якого ви змінюєте, не було вказано пароля, то залиште відповідне поле незаповненим. Якщо пароль був - введіть його.

6. Натисніть кнопку "OK", щоб змінити параметри операційної системи. Вибір користувача і запит пароля для нього у вікні вітання при кожному завантаженні комп 'ютера буде скасовано.