Як вилучити всі файли

Як вилучити всі файли

Ведення блогу передбачає постійне розміщення своїх думок, чиїхось статей, цікавих матеріалів тощо. Оформлення створюваної теми - 50% ймовірності, що його будуть читати всі. Розміщуючи статті на платформі WordPress, створюється велика кількість графічних файлів, які вам зовсім не потрібні. Серед цих зображень є файли попередніх зображень, які створюються автоматично. Після створення кожного поста можна видаляти їх, але коли їх стає багато, є сенс пошукати інший варіант їх видалення.

Вам знадобиться

  • Блог на платформі WordPress, програмне забезпечення Total Commander.

Інструкція

1. Щоб повністю вилучити всі непотрібні файли, скористайтеся Total Commander. Програма не безкоштовна, але у неї є пробний період довгої на місяць, а потім їй можна продовжувати користуватися, але необхідно натискати на кнопку з зазначеною цифрою при запуску програми. У складі цієї програми є хороший FTP-клієнт. Він дозволяє керувати даними, які знаходяться на сервері, тобто ми зможемо видалити непотрібні файли.


2. Після запуску програми натисніть комбінацію клавіш Ctrl + F або клацніть на меню FTP, потім виберіть пункт "З 'єднатися з сервером FTP". У відкритому вікні натисніть кнопку "З 'єднатися", якщо дані про з' єднання були введені заздалегідь. Інакше натисніть кнопку "Додати" і введіть дані для з 'єднання з сервером. Після успішного з 'єднання з сервером перейдіть до теки з картинками, за замовчуванням - wp-content/upload.

3. Ця тека містить багато файлів, багато з них можна вилучити. Клацніть "Виділити" і виберіть "Виділити групу". Також можна натиснути клавішу Num +. Цією дією ми створюємо маску для видалення файлів одного типу. У полі "Шукати файли" вкажіть символ x (він присутній у назвах файлів). Натисніть кнопку "Записати" і вкажіть назву шаблону.

4. Після натискання кнопки Num + оберіть недавно створений шаблон. У результаті буде виділено всі файли за вказаною маскою. Перевірте всі файли, чи не захопив шаблон потрібні файли. Вам потрібно вилучити тільки файли малого розміру. Залишається тільки натиснути на кнопку Delete і дочекатися закінчення операції.