Як увімкнути екран вітання

Як увімкнути екран вітання

Під час завантаження будь-якої операційної системи лінійки Windows з 'являється екран привітання. За замовчуванням екран буде показано у будь-якому випадку, але в деяких випадках, наприклад, під час аварії системи або зміни налаштувань системи, цей екран може не відображатися, вказуючи на помилку.

Інструкція

1. Іноді можна зустріти таке попередження при завантаженні системи: "Служба клієнта для NetWare виконала відключення екрану вітання і швидке перемикання між користувачами". Щоб редагувати відображення екрана вітання, необхідно увійти до системи від імені адміністратора або користувача, який наділений такими ж правами. Звичайним користувачам стає недоступним параметр "Включення та вимикання екрану вітання".


2. Відкрийте апплет "Облікові записи користувачів": Клацніть лівою кнопкою миші на меню "Пуск", виберіть "Панель керування". У вікні, що відкрилося, виберіть двічі клацніть значок "Облікові записи користувачів".

3. У новому вікні клацніть посилання "Змінити спосіб входу та виходу з системи". Далі вам необхідно вибрати дію, яка призведе до шуканого результату - для включення екрана вітання необхідно поставити позначку навпроти пункту "Використовувати екран вітання". Після активації цього пункту будь-який користувач перед входом в систему повинен натиснути іконку з назвою свого облікового запису. Іноді потрібно вводити пароль, якщо користувач активує цей параметр (вхід за паролем).

4. Щоб входити в систему без екрану вітання, тобто автоматично, необхідно зняти позначку з пункту "Використовувати екран вітання". Якщо буде позначено цей пункт, стандартний екран вітання не буде показано, але перед користувачем буде показано вікно, в якому необхідно вибрати користувача (обліковий запис) і ввести пароль, якщо цей параметр було активовано. Якщо з цією операційною системою працює лише один користувач, ні екран вітання, ні вікно вибору користувача з 'являтися не будуть.

5. При звичайному завантаженні системи у вікні вітання відображаються тільки звичайні користувачі і користувачі, які володіють правами адміністратора. При завантаженні в безпечному режимі серед списку користувачів з 'являється безпосередньо адміністратор.