Як скасувати автозаповнення

Як скасувати автозаповнення

Під "автозаповненням" прийнято розуміти спеціальну функцію браузера, що дозволяє здійснювати вибір раніше використаних значень при заповненні певних полів деяких форм. Вимкнення цієї функції може бути виконано стандартними засобами інтернет-браузера.

Вам знадобиться

  • - Internet Explorer

Інструкція

1. Виберіть "Властивості переглядача" в меню "Інструменти" верхньої панелі інструментів вікна програми та виберіть вкладку "Зміст" діалогового вікна (для Internet Explorer 6).


2. Натисніть кнопку "Автозаповнення" в групі "Особиста інформація" і зніміть позначки на полях "Форми" та "Імена користувачів та паролі у формах" у групі "Використовувати автовиконання для" в новому діалоговому вікні (для Internet Explorer 6).

3. Натисніть кнопку "OK", щоб підтвердити застосування вибраних змін і скористайтеся кнопками "Очистити форми" та "Очистити паролі", щоб вилучити всі збережені раніше дані користувачів (для Internet Explorer 6).

4. Вкажіть значення імен та паролів користувачів у списку, які слід видалити, та натисніть кнопку "Видалити", щоб очистити вибрані дані.

5. Виберіть "Властивості переглядача" в меню "Інструменти" верхньої панелі інструментів вікна програми і виберіть вкладку "Зміст" діалогового вікна (для Internet Explorer 7 і вище).

6. Натисніть кнопку "Автозаповнення" в групі "Особиста інформація" і зніміть позначки на полях "Форми" та "Імена користувачів і паролі у формах" у групі "Використовувати автовиконання для" в новому діалоговому вікні (для Internet Explorer 7 і вище).

7. Натисніть кнопку "OK", щоб підтвердити застосування вибраних змін і перейдіть на вкладку "Загальні", щоб виконати дії видалення збережених раніше даних користувача (для Internet Explorer 7 і вище).


8. Натисніть кнопку "Видалити" в групі "Історія перегляду" і застосуйте параметр "Видалити форми" в розділі "Дані веб-форм" у діалоговому вікні "Дані веб-форм" для очищення всіх даних (для Internet Explorer 7 і вище).

9. Натисніть кнопку "Видалити", щоб застосувати вибрані зміни і вкажіть значення імен та паролі користувачів у списку, які слід вилучити, щоб виконати операцію очищення вибраних даних (для Internet Explorer 7 і вище).

10. Підтвердіть дію видалення натисканням кнопки "Видалити".