Як прибрати вітання під час завантаження

Як прибрати вітання під час завантаження

Бажання змінити або повністю видалити екран вітання в операційній системі Microsoft Windows відоме кожному користувачеві. Існує досить велика кількість спеціалізованих програм, що надають можливість докорінної зміни зовнішнього вигляду системи, але для скасування відображення екрану вітання можна використовувати внутрішні ресурси OS Windows.

Інструкція

1. Натисніть кнопку "Пуск" для виклику головного меню операційної системи Microsoft Windows і перейдіть до пункту "Панель керування", щоб виконати дію заборони використання сторінки привітання.


2. Розкрийте вузол "Облікові записи користувачів" і виберіть посилання "Зміна входу користувачів у систему".

3. Зніміть позначку з поля "Використовувати сторінку привітання" та підтвердіть застосування вибраних змін натисканням кнопки "OK".

4. Поверніться до головного меню "Пуск" і перейдіть до пункту "Виконати", щоб здійснити альтернативну процедуру вимикання екрану вітання.

5. Введіть regedit у поле "Відкрити" та натисніть кнопку "OK", щоб підтвердити команду запуску інструмента "Редактор реєстру".

6. Розкрийте гілку реєстру HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsNTCurrentVersionWinlogon і переконайтеся в тому що параметр defaultusername виглядає як defaultusername ім 'я _ користувача або внесіть необхідні зміни.

7. Переконайтеся, що параметр forceUnlockLogon дорівнює 1 або внесіть необхідні зміни.


8. Змініть значення параметра AutoAdminLogon = 0 на AutoAdminLogon = 1 (при єдиному користувачеві комп 'ютера) і завершіть роботу програми.

9. Знову поверніться до головного системного меню "Пуск", щоб виконати чергову дію заборони показу екрана вітання і введіть значення control userpasswords2 у поле рядка пошуку.

10. Клацніть функціональну клавішу Enter, щоб підтвердити виконання команди і вкажіть "Дозволити" у вікні запиту системи.

11. Зніміть позначку з поля "Вимагати введення імені користувача та пароль" та підтвердіть застосування вибраних змін натисканням кнопки "Застосувати".

12. Ще раз підтвердіть свої адміністраторські повноваження введенням пароля у відповідне поле нового діалогового вікна "Автоматичний вхід до системи" та натисніть кнопку Гаразд.