Молитва Миколі Чудотворцю про зцілення хворої дитини або дорослого

Молитва Миколі Чудотворцю про зцілення хворої дитини або дорослого

Цей світ існує лише завдяки тому, що тут присутні Божі слуги. Їх називають старцями, святими, мудрецями, гуру. Але оскільки багато людей хочуть дешево отримати безцінне духовне благо, то також присутні і підроблені лжепророки. І тим і іншим є місце, тому що людина виявляє свої бажання і за своєю безпричинною необмеженою милістю Всевишній виконує їх всі. Що ж стосується хвороб, то вони, на жаль, у цьому світі неминучі. Їх появи є свої причини, але краще всяких лікарів людей може зцілити молитва святому. Наприклад, чудотворна молитва Миколі Чудотворцю творить справжні чудеса. Люди не тільки зцілюються від важких недуг, але їх життя перетворюється, до багатьох навіть приходить переосмислення.

У багатьох віруючих в будинку обов 'язково знаходиться ікона Миколи Чудотворця. У чому допомагає молитва цьому великому святому? Відповідь - у всьому. Не тільки в хворобах можна волати до Миколи Чудотворця. Допомагає він і повсякденних ситуаціях, у складний період, а особливо в проханнях за дітей. Величезною силою володіє наступна проста молитва Миколі Чудотворцю про зцілення дитини.

Як правильно молитися

Місце для молитви має бути чистим. Потрібно запалити три свічки, наповнити посудину освяченою водою і поставити підле них ікону Святого Миколая. Перед молитвою Угоднику слід прочитати "Отче наш" ". Сама молитва про здоров 'я дитини дуже проста, але неймовірно дієва.

"" О, пресвятої Божий Угодник - Святий Миколай Чудотворець. Даруй милість на одужання мого улюбленого чада. Прошу, прости мені гріховну скорботу і не гнівайся на мене за невігластво. Амінь ".

Молитва Миколі Чудотворцю про зцілення принесе величезне благо, навіть якщо прочитана вона своїми словами. Головне, щоб вони йшли від самого серця.

Чому люди страждають?

Як правило, люди забувають про свої дуже давні бажання і починають нарікати на долю і не розуміти, що зараз і чому відбувається з ними. Проблема багатьох не в тому, що вони не знають, хто є насправді людина і хто Бог, а в тому, що люди навіть не хочуть цього знати. Немає віку, в якому б хтось не помер, будь то до народження (аборти), в момент народження, в місяць, рік, сто років. Всіх нас чекає неминуча смерть. І найголовніше - у нас виникає страх, коли ми про це думаємо.

Це відчуття огортає неспроста, а через гріховні вчинки. Адже є закони Всесвіту, вірять у них чи ні - вони існують. У священних писаннях описано, що є сонце, місяць, вітер дме, йдуть дощі лише через страх перед Богом. Ми ж по своєму глибокому невігластву думаємо, що можемо робити що хочемо, і за це нічого нам не буде.

Якщо зайти, наприклад, до якогось мільйонера на його приватну власність, розворотити красиві клумби, вбити його собаку, поламати в будинку меблі - господар буде цим задоволений? Ні, звичайно! Так чому, коли нас карають за те, що в творінні Бога ми робимо всяке свавілля, ми чомусь ображаємося? Навіть у наших звичайних законах кримінального кодексу є підказка, що незнання закону не звільняє від покарання. Але Верховний - це не якийсь тиран, Він просто створив ідеально цю світобудову, щоб всі жили щасливо. І якщо хтось зазіхає на те, що йому не належить, то він неминуче несе покарання.


Спочатку йде попередження - підказка совісті, і якщо цей голос не буде почутий, то виникають хвороби, які втихомирюють нашу гординю і дають час людині задуматися. Хвороба - це не погано! Це знак понад, що ти живеш не за правилами. Таким нещасним Господь відправляє своїх посланців, щоб ті не просто оздоровлювали їх, а ще й давали знання, як жити правильно і бути щасливими вічно, а не тимчасово, як обіцяють нам зараз на кожному кроці. Часто в хворобах люди звертаються до Бога через Його посланців. І це дійсно приносить добрі плоди. Щира молитва про зцілення хворого Миколі Чудотворцю здатна вигнати недугу назавжди.

Молитва про зцілення

"" Святий Миколай Чудотворець, Спаситель наших заблудлих душ. Звертаймося до тебе зі смиренним проханням до хвороб і немочі. Відсторонення від (ім 'я) псування і тяжка недуга. Відпустіть (ім "я) усі гріхи, які стали причиною таких тяжких страждань. Прийми каяття болючого і його близьких. Нехай всі хвороби покинуть його бренне тіло і прибуде незламне здоров 'я і благодать. Нехай Господь через тебе почує наше смиренне прохання і не засудить його. Попроси, про Святителя Миколая, щоб всі негаразди відпустили і хвороби покинули назавжди. На все твоя воля. Амінь ".

Дана молитва Миколі Чудотворцю про зцілення від хвороби особливо дієва, якщо її читають близькі хворого. Молитва за інших завжди приносить швидкий результат.

Святий Миколай - хто він?

Посланець Бога, Святий Миколай Угодник відомий по всьому світу своїми дивовижними діяннями. На диво, він народився в багатій родині. Зазвичай пророки просять Бога народження з каліцтвами в простій родині праведників, щоб минути складних спокус. Просто через те, що в сім 'ї є достаток - потрібда в Бозі відпадає. Адже зазвичай у Господа просять щось, а коли у тебе є всі блага цивілізації, то, відповідно, необхідність у проханні відпадає, зростає гординя, і славити Того, за чиєю милістю все це дісталося, забувають.

Микола народився в Малій Азії, в місті Патара, в 270 році. Батьки були не тільки багаті, але й вірили в Бога. З дитинства він багато слухав і читав про діяння Ісуса Христа. У храмі його призначили читцем. Проходячи багато переслідувань, він проповідував і був священиком, а потім призначений єпископом у місті Миру (зараз місто Демре в Туреччині), а раніше це була провінція Римської Імперії - Лікія. Звідси і сталося ім 'я святого Миколая Мирлікійського.

За свої діяння його вже за життя називали святим і чудотворцем. Він заступає всім мандрівникам, морякам, незаконно засудженим, обмовленим. Особливу милість через Бога проливав він на дітей. За це і прославився по всьому світу, адже діти страждають і вболівають скрізь. Це, звичайно, їхні гріхи за минулі життя в дорослому тілі, через дітей також втихомирюють гординю батьків, але про це ніхто не хоче замислюватися. Головне для багатьох - вирішити проблему будь-яким шляхом і піти грішити далі, а це сумно.

Молитва Миколі Чудотворцю про дітей одна з наймогутніших.


Святий Миколай на допомогу дітям

Звертатися до святого можна в будь-якому місці: будинки, в храмі, лікарні і навіть на вулиці. Святий Миколай допомагає малюкам у будь-яких обставинах. І навіть коли дітей ще немає, йому моляться про їх дарування. Про вдалі пологи і здоров 'я матері та дитини також можна молитися Святому Угоднику.

У подорожі, хворобі і здоров 'ї, радості і скорботі, у всьому допомагає Микола Чудотворець.

Молитва про дітей

Молитва Миколі Чудотворцю про дітей не повинна бути прочитана механічно. Навіть якщо це акафіст, його слід пропустити через серце. Тільки щира молитва приносить результат.

Молиться Угоднику можна такими словами: "" О Всемогутній Миколай, благодійник і заступник! Прояви всю свою безмежну щедрість і обдари моїх діток щастям, радістю, здоров 'ям і добробутом. Не відвернись від чад моїх. Прояви милість, не відвернись у важку годину, вкажи їм правильний шлях. Нехай проявиться в них вся Твоя сила! Амінь "".

Більше, ніж молитва

Через зіткнення зі Святими Особистостями наше серце очищується, і ми починаємо жити по-іншому. По суті кожна людина може стати святою, але не кожен готовий віддати своє життя на служіння іншим (рятувати заблудлі душі - це є найвище переказування Богові). Святий Миколай таємно роздавав подарунки, і тепер на Заході його називають Санта Клаус. Але його місія була не в тому, щоб роздавати земні блага. Він давав людям віру і надію на те, що Бог є і любить їх, піклуючись навіть про насущні проблеми.


Чудові діяння Святого Миколая

Щоб не привертати уваги і залишатися в своїх діяннях невпізнаним, Святий Миколай підкидав у будинки бідняків гроші і їжу в панчохи, які висіли на просушці. Тепер на заході через це діти взяли традицію на Різдво і в день пам 'яті Святого вивішувати святковий шкарпетку, куди чудотворець їм покладе подарунок.

Коли він навчався в Александрії, то подорожував морем і являв чудеса зцілення морякам, тому всі моряки в світі возять з собою образ Миколи Чудотворця.

Одного разу жебрацький батько трьох дочок-красунь задумав заробляти на їхньому чаруванні не благою справою (здавши їх у гарем). Святитель Миколай, бачачи чистоту юних створінь, вирішив допомогти їм, підкинувши придане в їхній будинок. Вони вдало всі вийшли заміж. Батько, звичайно, вистежив Миколая, і наздогнавши, вклонився йому в ноги. Той взяв з нього клятву, що він нікому про це не буде розповідати. Багатьох вилікував він хворих і стражденних, їх числу немає кінця. Щира молитва Миколі Чудотворцю про зцілення від хвороби завжди приносила благий результат.

Важливість покаяння

Просячи про захист і про виліковування, ми повинні дуже постаратися зрозуміти, що після цього нам треба змінити своє життя, щоб далі не грішити і більше не страждати. Адже це, напевно, найбільший гріх - користуватися довірою Святого і продовжувати продовжувати творити свої лихі справи. Бог може терпіти образи на свою адресу, але він не потерпить, коли ображають його відданих. Коли ми дивимося в молитві на образ Святого, то обов 'язково відбувається зв' язок - він нас чує. І це велика милість, що ми можемо в будь-який час і в будь-якому місці волати до Господа і його службовців. Особливо сильно звернення до святих за інших. Молитва Миколі Чудотворцю про зцілення близького приносить набагато більше блага, ніж запитування про власне здоров 'я. Безкорисливість і щирість - важливі аспекти життя кожної людини.

Миколу Угодника шанують двічі на рік - 19 грудня і 22 травня. Але важливо щодня пам 'ятати про його милість до всіх.